Destekçilerimize mektup

Destekçilerimiz için bilgilendirme mektubu
26 Mayıs 2021
Köyden haberler ve “Dayanıklı Gıda Sistemleri Oluşturmak” projesi
13 Haziran 2021

Destekçilerimize mektup

31 Mayıs 2021

TADYA’dan ürün temin eden destekçilerimizden gelen olumlu-olumsuz geri bildirimler için teşekkür ediyoruz. 

TADYA üreticilerinin pek çoğu ilk kez bu ölçekte üretim yapıyorlar. Doğal olarak deneyimsizlik ve bilgi eksikliklerimiz de olabiliyor. 

Önümüzdeki aylarda gıda kalitesi, gıda güvenliği, ambalajlama, hijyen konularında kapsamlı eğitimler yapılacak. Geri bildirimleriniz bu eğitimler için bize veri sağlayacak.

Sipariş e-postalarınızda veya size gelen kolilerdeki üretici isim listelerini korumanız ve sorunlar olduğunda TADYA’ya üretici adı ile bildirmeniz daha da etkili olacaktır. Zira benzer ürünler birden fazla üreticide olabiliyor.

Her zaman doğrudan üreticiye ulaşıp konuşmanız ve talafi istemeniz de mümkün ve bunu arzu ediyoruz.

TADYA Web sitesinde (https://tahtaciorencik.org/tadya-ureticileri-ve-urunleri/) ve her hafta yayınlanan sipariş formlarında bütün üreticilerin iletişim bilgilerini bulabilirsiniz. Şu sıralar köye gelmek zor olsa da, hiç değilse yazarak veya telefonda konuşarak görüşlerinizi iletebilirsiniz.

Ayrıca tadya.bilgi@gmail.com‘a yazabilir, sipariş sayfasının altındaki geribildirim kutusunu doldurarak sürece katkı verebilirsiniz: https://tahtaciorencik.org/siparis-sayfasi/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir